Iz Corinthiansa tvrde: Još uvijek nema ponuda za Paulinha

Iako je, navodno, sve dogovorio s Romom

Iz Corinthiansa tvrde: Još uvijek nema ponuda za Paulinha

Edmir Škorić

Brazilski reprezentativac Pauilnho je u Romi i to je gotova stvar prema tvrdnjama FIFA-inog agenta Josea Albertija, no u Corintihians nije stigla zvanična ponuda.

Talentirani veznjak, koji je pogodio u remiju Brazila i Engleske nedavno u prijateljskom susretu na obnovljenoj Maracani, na meti je brojnih klubova. Između ostalih, u redu za njegov potpis stoje Inter, Tottenham, Šahtar, pa i Roma...

"Dosad nijedna ponuda za Paulinha nije stigla na našu adresu", rekao je predsjednik Cortinthiansa Mario Gobbi. 

I sam Paulinho prati razvoj situacije, te je u kontaktu sa svojim agentom, koji "njuši" evropsko tržište. "Pratim što se događa, ali zasad nema ništa. Moj agent je u Engleskoj, a ako nešto bude, siguran sam da će mi reći", izjavio je Paulinho.

"Definitivno ide u Romu. Sve je završeno, samo se čeka da se završi Kup konfederacija", rekao je Alberti, FIFA-in zastupnik za južnoamerički nogomet prije samo 20-ak sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.