Iz Drine u prašku Spartu

Radović na probnom radu

Iz Drine u prašku Spartu

O. Lekić

Dvadesetogodišnji lijevi bek prvoplasirane ekipe Prve Lige RS-a, Slaviša Radović, od jutros se nalazi na probi u najtrofejnijem češkom klubum, Sparti iz Praga.

Jedan od ponajboljih igrača Drine na poziv menadžera Gorana Gakovića uputio na testiranja u slavni Češki klub.


"Istina je da sam još u septembru trebao otići u Spartu ali kako je već počela sezona nisam želio da ispadnem iz takmičarske forme. U dogovoru sa menadžerom sam dogovorena testiranja ostavio za kraj polusezone, a kako u Češkoj još traje takmičenje, najvjerovatnije ću odigrati posljednja dva kola za U21 tim Sparte te se nadam da ću zadovoljiti ukuse trenera u Sparti. Želio bih se zahvaliti i mom prijatelju Aleksandru Kitanoviću, članu Sparte, koji mi nesebično pomaže na privikavanje na češki stil treninga" izjavio je za naš portal ovaj talentovani Srbijanac iz Malog Zvornika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti