Iz FK Sarajevo potvrđeno: Nema odgode, za vikend protiv Veleža

Ako je slutiti prema objavi na Facebooku

Iz FK Sarajevo potvrđeno: Nema odgode, za vikend protiv Veleža

Admin Čaušević

Možda i najzanimljiviji susret 5. kola Premijer lige na stadionu Asim Ferhatović Hase odigrat će Sarajevo i Velež.

Sarajevo je večeras izbacilo Connah's Quay iz Lige prvaka, a naredni protivnik za bh. prvaka će biti stari rival iz Mostara.

Sluteći prema objavi Bordo kluba na društvenoj mreži utakmica Sarajevo - Velež će se igrati u planiranom terminu, odnosno neće biti odgode.

"Bordo ekipa za vikend igra protiv ekipe Veleža iz Mostara, a iduće sedmice se igra susret drugog kola kvalifikacija za Ligu Prvaka protiv ekipe Dinama iz Bresta u Bjelorusiji", navodi se u objavi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tako će kako sada stvari stoje Sarajevo u nedjelju,. 23. augusta igrati protiv Veleža, a već sutradan ih čeka putovanje u Bjelorusiju.

Meč drugog pretkola Lige prvaka protiv Dynama je na programu 26. augusta. Igrat će se jedan eliminacioni susret baš kao i u prvom pretkolu.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Svraka
Bilo koji tim iz naše lige koji igra evropske utakmice treba dobiti odgodu. Od toga orofitira cijela liga.
16 4
EdwinPol
To moze samo debilusi Sabrini pasti napamet... ili njenom komandosu Jahi iz Visokog
1 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi