Iz Hoffenheima tvrde: Nema ponude za Vedu

Iako su otočki mediji Ibiševića preselili u Blackburn

Iz Hoffenheima tvrde: Nema ponude za Vedu

Adnan Beganović

Iako su otočki mediji danas faktički predstavili našeg reprezentativca Vedada Ibiševića kao novog napadača Blackburna, stvari bar prema njegovom sadašnjem klubu Hoffenheimu ne izgledaju tako.

Kao bomba jutros je odjeknula informacija da će Vedad Ibišević preseliti iz Hoffenheima u Blackburn. Pojedini otočki mediji tvdili su da je naš reprezentativac obavio i liječničke preglede, te da su klubovi dogovorili traansfer, ali iz Hoffenheima stižu drugačije vijesti.

Naime, Lanchasire Telegraph pozivajući se na Kicker piše da je generalni menadžer Hoffenheima Ernst Tanner izjavio da na adresu njemačkog kluba još uvijek nije stigla nikakva službena ponuda za bh. napadača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.