Iz Leotara najavlju pobjedu

Lider na Policama

Iz Leotara najavlju pobjedu

Adnan Beganović

Sa dosta optimizma stručni štab i igrači Leotara dočekuju utakmicu protiv lidera Premijer lige Širokog Brijega. Trener Bogdan Korak vjeruje da njegov sastav može da zaustavi favorizovani tim sa Pecare.

"U posljednje dvije utakmice nismo odigrali na onom nivou na kojem ja to želim. Imali smo pauzu od dvije nedjelje u kojoj smo radili na otklanjanju nedostataka. Najveći problem imali smo u fazi napada, jer realizacija nam je rak rana. Sad su igrači nešto odmorniji i svježili i nadam se da ćemo pobjedom prekinuti niz nešto lošijih rezultata", rekao je trener Bogdan Korak.

Leotara u posljednje četiri zvanične utakmice nije postigao gol i to u Kupu RS i Kupu BIH, ali ni u mečevima Premijer lige protiv Kozare i Čelika.

"U Nikšiću smo u prijateljskom susretu pobjedili Sutjesku sa 2:1 i na taj način su igrači nagovjestili da izlazimo iz te krize rezultata", dodao je Korak.

Utakmica između Leotara i Širokog Brijega igra se u subotu u Trebinju od 15 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.