Iz Leotara poručili: I bod nam je dobar

Gostuju u Mostaru

Iz Leotara poručili: I bod nam je dobar

Adnan Beganović

Nakon domaćeg poraza od Sarajeva fudbaleri Leotara imat će popravni u Mostaru u duelu sa Veležom.

U Leotaru su sportski priznali poraz od Sarajeva, pa im je sad najvažnije da u Mostaru protiv Veleža pokušaju da isprave greške iz prethodnog susreta. Trener Vladimir Gaćinović najavljuje dobru igru svog tima.

"Dobro smo izanalizirali sve ono što se dešavalo na utakmici protiv Sarajeva, uočili smo greške, ali i nedostatke, pa zato vjerujem da ćemo u Vrapčićima biti bolje sreće i da ćemo stići do pozitivnog rezultata. Ja bih lično bio zadovoljan i osvajanjem jednog boda", rekao je trener Vladimir Gaćinović.

Iskusni trener kaže da je njegova ekipa u velikim problemima jer je realizacija očajna.

"I protiv Sarajeva smo pokazali da imamo taj problem. Stvaramo prilike, ali ih ne uspjevamo realizovati i to ćemo morati rješevati", dodao je Gaćinović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.