Iz Leotara poručili: Po bod u Banja Luku

Premijer liga, 2. kolo

Iz Leotara poručili: Po bod u Banja Luku

Adnan Beganović

Trener Leotara Slavko Jović neće u utakmici protiv Borca moći da računa na igrača sredine terena Aleksandra Markovića koji se povrijedio u prošlom kolu protiv Zvijezde. To ne brine puno stratega Leotara, koji kaže da vjeruje u svoje igrače.

"Mi dobro poznajemo Borac, isto onoliko koliko oni poznaju Leotar i nema tu nikakvih tajni. Idemo da se nadigravamo u Banju Luku i želimo da uzmemo bar jedan bod, a ako nam se ukaže prilika mislim da možemo i do cijelog plijena", smatra Jović.

Najveći problem Leotar ima u realizaciji, jer protiv Zvijezde njegovi igrači su propustili veliki broj šansi.

"Sve će to izgledati mnogo bolje u Banjoj Luci. Evidentno je da smo propustili prilike, ali kroz treninge i utakmice stvari će da dođu na svoje mjesto. Sad smo iskusniji za tu utakmicu protiv Zvijezde i samim tim očekujem bolje izdanje u gostima kod prvaka Borca", dodao je Jović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.