Iz MUP-a RS zahtijevaju igranje bez gostujućih navijača

Sve utakmice bez gostujućih navijača?

Iz MUP-a RS zahtijevaju igranje bez gostujućih navijača

Adnan Beganović

Susret 25. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u Istočnom Sarajevu između Slavije i Sarajeva, ali i ostali susreti 25. kola Premijer lige mogli bi biti odigrani bez prisustva gostujućih navijača.

Zbog novonastale situacije u Bosne i Hercegovini nakon sinoćnjeg terorističkog napada u Zvorniku, iz MUP-a Republike Srpske su na adresu Saveza poslali dopis u kojem zahtjevaju da se svi susreti 25. kola Premijer lige BiH igraju bez prisustva gostujućih navijača.

"Poštovani, obraćamo vam se sa zahtjevom da se susreti 25. kola Premijer lige BiH igraju bez prisustva gostujućih navijača", navedeno je u dopisu MUP-a Republike Srpske.

Shodno novonastaloj situaciji sutra će se održati hitan sastanak Komiteta za takmičenje i Komiteta za bezbjednost FSBiH nakon kojeg će sve biti mnogo jasnije.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.