Iz PSG-a poručuju: Najvažnija su tri boda

Parižani startali pobjedom nad St. Etienneom

Iz PSG-a poručuju: Najvažnija su tri boda

Edmir Škorić
Teme:

PSG je u prvom kolu francuskog šampionata, u ulozi domaćina, savladao Saint-Etienne rezultatom 3:1. Na Parku prinčeva su oduševljeni ovakvim startom.

"To je odličan rezultat, jer bi u protivnom bilo dosta pritiska na moju momčad. Dobro smo se pripremali za ovu utakmicu i jako sam sretan što smo postigli tri gola protiv odlične momčadi Saint-Etiennea. Pokazali smo u pripremnom dijelu da radimo dobar posao i da imamo mentalnu snagu da se uključimo u borbu za vrh", kazao je trener PSG-a Antoine Kombouare.

Zadovoljan je i napadač Guillaume Hoarau.

"Jako je važno za naše samopouzdanje da smo napravili dobar rezultat na startu nove sezone. Uostalom, imali smo uspješnu predsezonu."

"Najvažnije je da je tim osvojio tri boda. Atmosfera je bila odlična. Kada stvari idu dobro, onda je to sve čarobno. Igrači su oduševljeni pobjedom i mislim isto tako navijači. Stvarno sam sretan što sam zabio, ali ipak je najvažnije da je tim pobijedio. Potreban nam je dobar početak za dobru sezonu", kazao je Nene, bivši igrač Monaca koji je zabio u službenom debiju za Parižane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.