Iz Radnika poručuju: Izbora nemamo, moramo pobijediti

Čelik gostuje u Bijeljini

Iz Radnika poručuju: Izbora nemamo, moramo pobijediti

Adnan Beganović

Nakon neuspjeha u Kupu BiH pred sastavom Radnika je još jedna teška utakmica. U goste im dolazi neugodni Čelik koji je željan uspjeha. Zeničani u ovoj utakmici imaju jasnu namjeru da pobjede, a to znaju i u redovima Radnika.

"Kup je prošlost i sad se više nećemo vraćati na utakmicu protiv GOŠK-a. U nedjelju smo iz Gabele donijeli jedan bod i sad protiv Čelika moramo da pobijedimo, jer ćemo samo tako potvrditi dobar rezultata iz prošlog kola. Znamo sve o kvalitetu Čelika, ali svjesni smo i naših kvaliteta, pa ćemo pokušati da
popravimo tu realizaciju. Ako u tome uspijemo onda pobjeda ne bi trebala da dođe
u pitanje", smatra trener Radnika Srđan Bajić.

Napadač Dragan Ristić vjeruje u uspjeh svog sastava.

"Nemamo izbora i pobijediti moramo, jer svaki drugi rezultat osim naše pobjede bio bi ravan katastrofi. Puno bodova smo prosuli pred našim navijačim tako da je pobjeda imperativ bez obzira na ime rivala i na njegov kvalitet", rekao je Ristić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.