Iz Reala uporni: Ronaldo neće igrati!

Još uvijek neizvjesno

Iz Reala uporni: Ronaldo neće igrati!

Edmir Škorić

Ma koliko u Portugalu željeli da Cristiano Ronaldo zaigra u susretu sa BiH, iz madridskog kluba po ko zna koji put tvrde da ne puštaju svog najskupljeg igrača.

'CR9' još uvijek se oporavlja od povrede gležnja, propustio je nekoliko prvenstvenih susreta i onaj dvomeč sa Milanom, a kako sada stvari stoje neće istrčati na teren stadiona Svjetlosti u Lisabonu. Selektor Portugala ga je pozvao, no sa Santiago Bernabuea uporno ponavljaju - Ronaldo neće igrati!

Španski list Marca piše kako su iz Reala poslana sva relevantna medicinska izvješća u vezi Ronaldove povrede gležnja, te tvrde da će oporavak portugalskog "stroja" trajati još najmanje mjesec dana.

"Cristiano Ronaldo neće putovati u Portugal", riječi su madridskog glasnogovornika, a prenosi navedeni list.

"U ponedjeljak smo poslali sve rezultate medicinskih testiranja na vrata portugalskog Saveza, naše rezultate i one od holandskog doktora Niek van Diyka, što je jasno da je Ronaldo ozlijeđen i ne može igrati."

Susret Portugala i BiH igra se u subotu, a ako je suditi po trenutnom stanju Ronaldo neće biti u konkurenciji za sastav selektora Queiroza, dakako upitan je njegov nastup i u Zenici."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti