Iz Željezničara samo riječi hvale za Travničane

Nakon jučerašnjeg susreta

Iz Željezničara samo riječi hvale za Travničane

Adnan Beganović

Nakon poraza na Grbavici u vječitom derbiju, Željezničar niti u 14. kolu Premijer lige nije uspio doći do pobjede.

Fudbaleri Željezničara gostovali su u za njih uvijek neugodnom Travniku, a nakon 90 minuta igre nije bilo golova.

Obje ekipe imale su po par dobrih prilika, no mreže su mirovale, a gosti iz našeg glavnog grada za Travničane imaju samo riječi hvale.

"Remi je možda i najrealniji. Travnik se pokazao kao dosta solidna i čvrsta ekipa, koja ima glavu i rep. Lijepo gostovanje i domaćin zaslužuje sve pohvale", kaže za SportSport.ba menadžer Željezničara Amar Osim.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Dočekani smo na korektan način, a tako smo i ispraćeni. Čelnici kluba s Pirote u posljednje vrijeme rade sjajan posao u svakom pogledu što se i primjeti, a i ispred FK Željezničar želim zahvaliti na korektnosti. Na terenu je sve bilo u najboljem redu, isti je za igru dobro pripremljen, publika korektna, igrači Travnika također. Tokom 90 minuta nije bilo grubih prekršaja niti s jedne strane, čvrsta, muška utakmica u lijepom ambijentu", dodao je Osim.

Podsjetimo, iza nekih ranijih gostovanja Željezničara u Travniku znali su se vući repovi, odnosno često su domaći fudbaleri igrali na granici regularnosti. Međutim, danas u Travniku pušu neki novi vjetrovi, odnosno na Piroti se igra fudbal,  bolji pobjeđuje, a svi gosti se dočekuju na fenomenalan način, što je potvrdio i menadžer Željezničara.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.