Izabrana nova Uprava NK Jedinstvo Bihać

Hamdija Abdić - Tigar predsjednik

Izabrana nova Uprava NK Jedinstvo Bihać

Edmir Škorić

Sinoć je u prostorijama Nogometnog kluba Jedinstvo Bihać održan prvi sastanak novog Upravnog odbora kluba. Na sastanku je prisustvovala većina izabranih članova odbora, dok su ostali opravdano izostali.

Članovi Upravnog odbora izabrali su članove Uprave kluba, te imenovali Mirslava Dujmovića, kao sportskog direktora, dok će poslove generalnog sekretara obavljati Alija Kurtović, a tehničkog Suad Muslić. Suad Čavkić će biti upravnik stadiona, dok će za sigurnost na utakmicama (komesar za bezbjdnost) biti Pašaga Gogić. Poslove s medijima će raditi Aljoša Aljo Bobić.

 

Predsjednik NK Jedinstvo Bihać je Hamdija Abdić, koji je izabran na Skupštini kluba, prije nekoliko dana.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.