Izabrani članovi Upravnog odbora FK Željezničar
Foto: fkzeljeznicar.ba

Na Skupštini

Izabrani članovi Upravnog odbora FK Željezničar

Edmir Škorić

Jednoglasno je danas na Skupštini FK Željezničar odlučeno da Vedran Vukotić bude izabran za predsjednika Upravnog odbora.

Delegati su na Skupštini predložili Vukotića, koji je prihvatio kandidaturu, a onda i predložio kandidate za Upravni odbor.

Za članove Upravnog odbora izabrani su Amar Bajramović, Kasim Imširović, Almir Hadžiosmanović, Jasmin Kapetanović, Mustafa Duraković, Mirsad Šukalo, Dejan Nikolić i Selim Babić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Izabran je i Nadzorni odbor, a predsjednik Skupštine Ermin Pešto je predložio  Senada Misimovića, Amara Spahića i Marka Dmitrovića. Jednoglasno su delegati odabrali pomenuti trojac za članove Nadzornog odbora.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi