Izabrao drugi klub: Pepe zabio nož u leđa Interu
Foto: EPA

Sve dogovorio s PSG-om?

Izabrao drugi klub: Pepe zabio nož u leđa Interu

Endin Čaušević

Portugalski fudbaler Pepe ovog ljeta će najvjerovatnije napustiti Real Madrid jer mu ističe ugovor s kraljevskim klubom.

Pepe je u Real Madrid stigao prije deset godina iz Porta, ali mu kraljevski klub neće ponuditi novi ugovor na kraju ove sezone, te će Portugalac sreću potražiti u novom klubu. Prije nekoliko dana objavljeno je da je Pepe dogovorio sve s Interom u koji će preći ovog ljeta.

Međutim, italijanski mediji su objavili danas da je Pepe zabio nož u leđa Interu jer je, navodno, dogovorio dvogodišnji ugovor sa PSG-om. Ovaj 34-godišnji igrač je odbio ponude iz Kine i izjavio je da će karijeru nastaviti u Italiji, no očito je da se predomislio u posljednjem trenutku.

Navodno, njegov agent Jorge Mendes je dogovorio transer u PSG nekoliko sati prije početka finala Lige prvaka, a o tome nije obavijestio čelnike Intera. Iz italijanskog kluba su poručili da su ogorčeni na ovakvo neprofesionalno pojašanje portugalskog defanzivca.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi