Izgrađena tribina na stadionu u  Novom Travniku

Novotravničani u drugom dijelu sezone na svom stadionu

Izgrađena tribina na stadionu u Novom Travniku

Samir Mlaćo

Nogometaši Novog Travnika u drugom dijelu sezone Prve lige Federacije nastupati će na stadionu u svom gradu.

 Novotravničani će još sutra igrati na travničkoj Piroti, a onda u drugom dijelu sezone igraju na svom stadionu koji je izgradio potrebnu tribinu za igranje u ovom rangu takmičenja.

"Izgrađene su tribine, istina sa malim zakašnjenjem. Novi Travnik će u drugom dijelu igrati na svom stadionu te ostaje da se postavi zaštitna ograda čija procedura je već u toku i ugradnja stolica sa naslonjačima. Poznato je da smo proveli akciju “Budi sponzor kupi svoju stolicu” u kojoj je sakupljeno cca 26.000 KM. Nominalna vrijednost stolice je iznosila 30 KM, a prikupili smo ponude od četiri ponuđača i toku ovog mjeseca ćemo izvršiti nabavku 1300-1500 stolica ovisno o odluci važeće Uprave. Očekujemo uplatu još nekih subjekata od kojih imamo usmene izjave o uplati te donijeti odluku o najpovoljnijoj ponudi (najjeftinijoj ili najkvalitetnijoj)", otkrio je za naš portal sekretar NK Novi Travnik Haris Čakić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi