"Iz(g)radimo stadion zajedno?"

Poruka navijača Sarajeva

"Iz(g)radimo stadion zajedno?"

Edmir Škorić

Navijači Sarajeva iskoristili su večerašnji meč 3. kola Premijer lige BiH protiv Slobode da se dotaknu aktuelne teme oko stadiona Koševo.

Poznato je da Sarajevo neće na Koševu igrati utakmicu trećeg pretkola Evropske lige protiv BATE Borisova i da će morati Bjeloruse ugostiti u Zenici na Bilinom polju i to naravno frustrira sve one koji vole i na bilo koji način imaju veze s bordo timom.

Naravno, voljeli bi da se napravi novi stadion na kojem bi Sarajevo igralo svoje utakmice i koje bi imalo sve uslove za evropske duele, ali ta tema se s vremena na vrijeme pokrene i ubrzo sve ode u zaborav.

"Iz(g)radimo stadion zajedno?", piše na paroli Hordi zla i mislimo da nema potrebe detaljno objašnjavati srž poruke.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ljoze01
Hahahahahahahahahahahahahah komedije
1 19
Dzebra2019
Hz Zenica
1 17

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti