Izjednačujući gol Engleza koban za njihovog fizioterapeuta

Teška povreda noge?

Izjednačujući gol Engleza koban za njihovog fizioterapeuta

England fizioterapeut Gary Lewin doživio je tešku povredu tokom proslave izjednačujućeg gola kojeg je postigao Daniel Sturridge.

Lewin, za kojeg se pretpostavlja da je teže povrijedio članak, dok neki engleski mediji pišu kako je slomio nogu, član je medicinskog tima Engleske od 1996. godine, a prethodno je radio u medicinskom timu Arsenala. 

Dugo vremena nakon izjednačujućeg gola Gordi Albiona nije se uopšte znalo kome se ukazuje pomoć, a tek nakon nekoliko minuta kamere su fokusirale Lewina, koji je iznesen sa stadiona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.