Izluđivao ju je dječak što donosi lopte, na kraju su ga svi hvalili jer se 'držao pravila'

Zašto je to radio?

Izluđivao ju je dječak što donosi lopte, na kraju su ga svi hvalili jer se 'držao pravila'

E. Škorić

Na utakmici ženske nogometne Premier lige između Manchester Cityja i Aston Ville dogodilo se nešto što se zaista rijetko događa.

Na samom isteku prvoga dijela i pri rezultatu 0:0, gostujuća golmanka Hannah Hampton krenula je po loptu, no ostala je zatečena.

Naime, iako je tražila loptu, nije ju dobila od dječaka koji je bio zadužen za donošenje lopti.

U očaju je Hannah pokušavala dobiti loptu, gledala i prema sutkinji, ali nakon nekog vremena dječak je ipak bacio loptu vidno uzrujanoj gostujućoj golmanki.

Njegova je sreća da je to ipak bila Hannah, a ne recimo Eden Hazard...

Da stvar bude zanimljivija, kasnije je otkriveno da je dječak samo slijedio upute o ponašanju na nogometnom stadionu u vrijeme koronavirusa, zbog čega su ga naknadno čak i pohvalili.

Iako u spomenutoj utakmici nije bilo golova, Cityjeve nogometašice su u nastavku uspjele postići čak pet golova i ostvariti visoku pobjedu rezultatom 5:0.



Top Komentari

bk123
Molim vas nek mi netko objasni ovu rečenicu jer koliko nse god trudim nemogu shvatiti..."Iako u spomenutoj utakmici nije bilo golova,Cityeve igračice su u nastavku uspjele postići čak 5 golova i ostvariti visoku pobjedu od 5:0." ja ne kontam
14 0
DeteVi
Ovaj članak je kriminalan. Ovo je isto kao da mi je jaran u po noći, sav pijan, ispričao nešto što je i on od nekog čuo.
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi