Iznenađujući poraz Buyuksehira

Iznenađujući poraz Buyuksehira

Adnan Beganović

Odigrana su još dva susreta 13. kola turske Super lige, a Buyuksehir naših Edina Višće i Kenana Hasagića poražen je na gostovanju kod Kayserispora (1:0).

Kayserispor je do pobjede nad favoriziranim Buyuksehirom stigao u 89. minuti. Strijelac jedinog gola na utakmici bio je Yokuslu, a asistenciju je upisao Amrabat.

Mladi bh. reprezentativac Edin Višća igrao je do 83. minute, no danas nije bio raspoložen, dok Hasagić nije bio u kombinacijama za meč.

Fudbaleri Antalyaspora sa 2:1 su na domaćem terenu savladali Karabukspor. Golom Tita domaći su poveli u 39. minuti, da bi prednost udvostručili u 56. minuti preko Incemana, a Kisa je u sudijskoj nadoknadi vremena pogodio za konačnih 2:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.