Iznenađujući poraz PAOK-a na gostovanju kod Panioniosa

Grčka Super liga

Iznenađujući poraz PAOK-a na gostovanju kod Panioniosa

Drugoplasirani tim grčke Super lige PAOK iznenađujuće je poražen na gostujućem terenu od Panioniosa rezultatom 2:0. 

Osmoplasirani tim na tabeli u vodstvo je došao već nakon šest minuta igre, a pogodak je postigao Aravidis.

PAOK je nakon toga svim silama pokušao do izjednačenja, ali je na kraju primio pogodak za 2:0. Igrao se 61. minut kada je pogodak postigao Lasnik.

PAOK je na drugom mjestu sa 45 bodova, 11 manje od lidera Olympiakosa koji je danas na svom Karaiskakiju sa 2:0 savladao Levadiakos. Strijelci za pobjednički tim bili su Olaitan i Holebas.

U trećem susretu igranom danas Panetolikos je rezultatom 3:1 porazio Pantrakikos. Strijelci za domaći tim bili su dva puta Theodoridis te Dalmat, dok je čast gostiju spasio M'bow još na otvaranju utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.