Iznenađujući transfer Monaca: Nani stiže među Kneževe
Foto: EPA

Portugalac u Monacu

Iznenađujući transfer Monaca: Nani stiže među Kneževe

Midhat Šljivak

Prvak Francuske Monaco osigurao je prvo pojačanje za narednu sezonu.

Dres Kneževa od naredne sezone će nositi mladi Belgijanac Youri Tielemans, a rukovodstvo ovog kluba nema namjeru da stane s pojačanjima za narednu sezonu.

Naredni koji bi mogao stići u ovaj klub je iskusni portugalski fudbaler Nani. Ovaj 30-godišnji fudbaler trenutno je član Valencije s kojom ga ugovor veže do 2019. godine, ali ponuda Monaca se teško može odbiti.

Nani iza sebe ima zaista bogatu karijeru. Došao je kao velika zvijezda 2007. godine iz Sportinga u Manchester United, ali njegov talenat nikad nije došao do izražaja.

Potom je igrao ponovo za Sporting i Fenerbahče, da bi 2016. godine potpisao za Valenciju, gdje je protekle sezone postigao pet golova uz osam asistencija.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ponuda Monaca je svakako veoma primamljiva i Nanija bismo iznenađujuće mogli gledati u dresu Kneževa u narednoj sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi