Izraelci "guraju" Medunjanina u Maccabi

Naš reprezentativac danas u Tel Avivu

Izraelci "guraju" Medunjanina u Maccabi

O. Lekić

Prema pisanju izraelskih medija naš reprezentativac Haris Medunjanin danas će otputovati u Izrael, tačnije u Tel Aviv gdje će se zadržati dva dana.

Izraelski mediji pišu da Medunjanin dolazi u Tel Aviv kako bi razgledao grad i upoznao se sa izraelskom kulturom u cijelini.

Međutim, pored turističke posjete Tel Avivu, prema pisanju izraelskih medija, Medunjanin će otići i na pregovore s čelnim ljudima Maccabija kako bi dogovorio eventualni transfer u ovaj klub.

Maccabi je u sezoni iza nas izborio nastup u Evropa ligi pa je prema pisanju tamošnjih medija u potrazi za pojačanjima, a jedno od njih navodno će biti i bh. veznjak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.