Izvršni odbor FSRS za usvajanje Statuta!

Skupština FSRS u 13 sati

Izvršni odbor FSRS za usvajanje Statuta!

Adnan Beganović

Prije nekoliko trenutaka završen je sastanak Izvršnog odbora Fudbalskog saveza RS, koji je dao preporuku Skupštini FSRS da na današnjem zasjedanju prihvati novi Statut.

Članovi Izvršnog odbora FSRS jednoglasno su preporučili Skupštini FSRS da na današnjem zasjedanju izglasa usvajanje novog Statuta Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Skupština FSRS počinje u 13 sati i prema informacijama do kojih smo došli, delegati iste će prihvatiti preporuku Izvršnog odbora, tako da će na zasjedanju Skupštine FSBiH 26. maja delegati iz ovog entiteta glasati za usvajanje novog Statuta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.