Izvučeni dobitnici ulaznica za meč na Koševu

SportSport.ba i partneri nagrađuju

Izvučeni dobitnici ulaznica za meč na Koševu

Edmir Škorić

Poznati su i dobitnici ulaznica za večerašnju utakmicu petog kola BHT Premijer lige između Sarajeva i GOŠK-a.

Naime, SportSport.ba je u saradnji s partnerom Default - Computer & Service odlučio nagraditi svoje čitatelje s četiri ulaznice za duel na Koševu.

 

Da biste osvojili ulaznicu, bilo je potrebno samo da tačno odgovorite na naše nagradno pitanje: Kako je glasio rezultat kada su se posljednji put na Koševu sastale ove dvije ekipe?

 

Odgovor je: 2:0 za GOŠK.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Ulaznice su dobili: Meša Crnica, Amer Hodzic, Tarik Vidrak i Amel Salihovic. Ulaznice se mogu podići u prostorijama naše redakcije najkasnije do početka utakmice.

Naša adresa je Alipašina 19, a za sve nas možete kontaktirati na broj 061/ 608-190.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.