Izvučeni dobitnici ulaznica

SportSport.ba i Željezničar nagrađuju

Izvučeni dobitnici ulaznica

Adnan Beganović

U okviru 4. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine večeras će u 20:30  sati na Grbavici snage odmjeriti Željezničar i Zrinjski, a sarajevska momčad i SportSport.ba sa ulaznicama su nagradili pet najsretnijih posjetioca našeg portala.

"Posljednji okršaj Željezničara i Zrinjskog na Grbavici dogodio se u maju ove godine. Plavi su slavili s 3:1, a za goste iz Mostara jedini pogodak postigao je igrač koji sada nosi plavi dres. O kojem igraču je riječ?". glasilo je nagradno pitanje, a tačan odgovor je Vernes Selimović.

Ulaznice su osvojili Emir Katana, Amela Velagić, Denis Agić, Irma Bošnjak i Almir Mehmedagić, a iste mogu podići u prostorijama SportSport.ba, ulica Alipašina 19 do 19:00 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.