Izvučeni dobitnici ulaznica

SportSport.ba i FK Sarajevo nagrađuju

Izvučeni dobitnici ulaznica

Edmir Škorić, foto: A. Balić

U okviru 5. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine večeras će u 21 sat na Koševu snage odmjeriti Sarajevo i Čelik, a sarajevska momčad i SportSport.ba nagradili su svoje posjetitelje s deset ulaznica.

Nagradno pitanje glasilo je: Sarajevo je nedavno dovelo mladog napadača upravo iz Čelika. O kojem igraču je riječ? Tačan odgovor je: Adin Džafić.

Nažalost, odaziv je preveliki da bismo svima omogućili ulaznicu za Koševo, izabrani su samo oni koji su bili najbrži prilikom odgovora. Drugima više sreće u nadolazećim nagradnim igrama koje će organizirati SportSport.ba.

Ulaznice su osvojili: Haris Šarić, Belmin Rukotina, Denis Klino, Adis Dedović, Enver Pašić, Admir Hadžić, Muhidin Balaš, Nedim Kruščica, Omerhodžić Amer i Irfan Hujdurović, a iste mogu preuzeti u prostorijama SportSport.ba, ulica Alipašina od 15 sati pa sve do početka utakmice. Kontakt telefon: 061/ 764-328.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.