Izvučeni parovi šesnaestine finala Evropske lige

Održan žrijeb

Izvučeni parovi šesnaestine finala Evropske lige

E. Čaušević

Nakon grupne faze na proljeće slijedi raspleti i u Evropskoj ligi, a danas je održan žrijeb gdje smo saznali parove prve runde nokaut faze ovog takmičenja.

Prvo je održan žrijem osmine finala Lige prvaka, a nakon toga saznali smo i parove za prvu rundu Evropske lige. Već sada je jasno da nas očekuje nekoliko fantastičnih utakmica i biće zanimljivo koji od evropskih velikana će imati želju da idu do samog kraja. 

U šesnaestini finala Evropske lige igrat će: Viktoria Plzen - Dinamo Zagreb, Club Brugge - Salzburg, Rapid Beč - Inter, Slavia Prag - Genk, Krasnodar - Bayer Leverkusen, Zurich - Napoli, Malmo - Chelsea, Shakhtar - Frankfurt, Celtic - Valencia, Rennes - Betis, Olympiacos - Dynamo Kijev, Lazio - Sevilla, Fenerbahče - Zenit, Sporting - Villarreal, BATE - Arsenal i Galatasaray - Benfica.

Top Komentari

avatar
Joj jeste ih napisali ne moze se covjek snaci, mogli ste fino jedno ispod drugog
85 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi