Jablonec slavio, Haurdić postigao dva gola

Sjajna predstava mladog bh. reprezentativca

Jablonec slavio, Haurdić postigao dva gola

A. Beganović

Češki Jablonec, u kojem sa dosta uspjeha nastupa mladi bosanskohercegovački reprezentativac, Anes Haurdić, danas je u okviru Tipsport lige ubjedljivo pobijedio Duklu (7:2), a strijelac dva pogotka za svoj tim postigao je upravo Haurdić.

Anes Haurdić utakmicu je počeo na klupi za rezerve, a u igru je ušao početkom drugog poluvremena i već nakon 10 minuta provedenih na terenu postigao je svoj prvi pogodak.

Svoj drugi pogodak, a za Jablonec sedmi, naš mladi reprezentativac postigao je u 86. minuti utakmice. Pored Haurdića strijelci za Jablonec bili su Kovalek, Elias, Michalek, Vošahlik i Vorel (autogol), dok su za Duklu pogodili Svatonsky i Hanousek.

Rezultat:
Jablonec: Dukla 7:2 (4:1)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.