Jaćimović: Uz malo sportske sreće, možemo i do Premijer lige

Sjajni fudbaler Zvijezde iz Gradačca za SportSport.ba

Jaćimović: Uz malo sportske sreće, možemo i do Premijer lige

E. Dindić

U okviru 4. kola Prve Lige Federacije Bosne i Hercegovine na Banja Ilidži sastale su se ekipe Zvijezde iz Gradačca i Goražda. Na kraju domaći fudbaleri osvojili su nova tri boda, a junak pobjede ekipe iz Gradačca bio je Ognjen Jaćimović sjajni  napadač Zvijezde koji je postigao oba gola na ovom susretu. 

Dan poslije nove pobjede sjajni fudbaler ekipe iz Gradačca, za SportSport.ba prokomentarisao je jučerašnji susret,  te istakao po njegovom mišljenju koliko može ekipa iz Gradačca u novoj sezoni.

"Veoma bitna pobjeda za nas, u jednom zaista teškom susretu. Ovom pobjedom smo održali priključak za ekipom Veleža. Gosti iz Goražda su pokazali zaista da su kvalitetna ekipa, ali mi smo svih 90.minuta bili bolja ekipa na terenu i zaslužili smo tri boda. Pokazali smo da smo kada igramo skoncentrisano od prvog minuta, da na našem terenu i niko nije favorit", rekao je Jaćimović te nastavio:

"Što se tiče mojih pogodaka osjećaj je zaista fenomenalan, i nadam se da je ovo samo početak moje serije u ovoj sezoni, odnosno da ću vjerne navijače našeg kluba još mnogo puta obradovati u ovoj sezoni. Moram da iskoristim ovu priliku i da se zahvalim svojim saigračima, jer bez njih ništa nebi bilo nemoguće. Imamo zaista dobar i kompaktan tim što smo pokazali u ova prva četiri kola. Nadam se da ćemo u nastavku sezone nastaviti da igramo ovako dobro i uz malo sportske sreće pomrsiti Veležu račune i izboriti Premijer ligu", završio je Jaćimović.

Novo iskušenje ekipu Zvijezde iz Gradačca već očekuje u idućem kolu kada idu na gostovanje ekipi Olimpika iz Sarajeva, još jednom pretendentu za sami vrh.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Tatamata
Kad seljak pohasi,..
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi