Jackson je potpisao prekid ugovora!
Dokazi o ispravnoj registraciji predočeno "crno na bijelo"

Iz Čelika dokumentuju...

Jackson je potpisao prekid ugovora!

Trakavica oko nastupa Phila Jacksona u dresu Čelika danas je nastavljena. U prostorijama zeničkog kluba održana je konferencija za novinare na kojoj je prisustvovao član upravnog odbora NK Čelik, Amir Džidić koji je demantovao čelnike FK Laktaši.

U Laktašima tvrde, a u Zenici demantuju da je ispisnicu Phila Jacksona potpisao njegov menadžer, a ne igrač. U prilog ovome ide i ispisnica iz Laktaša koju objavljujemo, te zapisnik o sporazumnom raskidu ugovora na kojima se jasno vidi da je potpis Jacksonov, a ne njegovog menadžera.
 
Na optužbe iz NK "Široki Brijeg", gospodin Amir Džidić je rekao:

"NK Široki Brijeg već godinama ne može da porazi NK Čelik na Bilinom polju, te svakakvim prljavim igrama pokušavaju da umanje vrijednost naše uvjerljive pobjede. Napomenimo, prošle godine krivci za poraz NK Široki Brijeg bile su sudije, dok je za ovogodišnji uvjerljiv poraz (3-0) kriva nepravilna Jacksonova registracija."

Nakon ove konferencije očekuju se brzi odgovori iz FK "Laktaši", i NK "Široki Brijeg".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.