Jaganjac: Imali smo kvalitet za bolji plasman

Nogometaši Bratstva nalaze se na odmoru

Jaganjac: Imali smo kvalitet za bolji plasman

S. Mlaćo

Nogometaši Bratstva nalaze se na odmoru nakon odigrane prve polusezone u Prvoj ligi FBiH. Jedan od najboljih pojedinaca u prvom dijelu bio je Maid Jaganjac koji je svoj posao jako dobro obavljao u oba pravca.

On je odgovorio na pitanja da li je ekipa Bratstva mogla više u prvom dijelu sezone, kakvi su njegovi lični planovi u narednom periodu ali i smatra li da se naša ekipa može probuditi u drugoj polusezoni te ostvariti plasman među top pet ekipa.

"Što se tiče prve polusezone igrali smo toplo-hladno i nikako nismo uspijevali da ostvarimo kontinuitet kvalitetnih igara, što govori i tabela. Ipak smatram da smo imali kvalitet za bolji plasman. Ja sam ugovorom vezan za ekipu Bratstva do kraja sezone, te ću nastojati da se što bolje pripremim za nastavak prvenstva i truditi se da pružim što bolje partije u dresu Bratstva. Smatram da ćemo u drugom dijelu prvenstva već od samog starta pružati bolje partije te da ćemo se vrlo brzo priključiti ekipama u gornjem dijelu tabele, rekao je Jaganjac za službenu stranicu kluba.

Nogometaši Bratstva će sa pripremama za drugi dio sezone početi krajem januara 2018. godine.

Promo

Top Komentari

Gari Garinča
Da vam ljudi u crnom nisu pomogli u par navrata zahvaljujući vašem Dasi bili bi u još goroj situaciji.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi