Jaganjac: Sve osim naše pobjede je razočarenje
Gračanlije ne igraju baš najbolje u novoj sezoni, pa su pod imperativom osvajanja tri boda protiv Metalleghe. Sve drugo gurno bi ih u provaliju

Bratstvo pod imperativom pobjede protiv Metalleghea

Jaganjac: Sve osim naše pobjede je razočarenje

Samir Mlaćo

Pred nogometašima Bratstva sutra je važan domaći meč protiv Metalleghea iz Jajca. Tim iz Gračanice je pod imperativom osvajanja bodova, ali sigurno da im to neće biti nimalo lako.

Ipak, izabranici Nikole Nikića vjeruju u svoje kvalitete i osvajanje tri boda.

"Očekuje nas teška utakmica u kojoj svi moramo dati svoj maksimum kako bi došli do pobjede i upisali nova tri boda. Smatram da uz veliko zalaganje svih igrača kao što je to bio slučaj u susretu protiv Olimpika možemo upisati pobjedu. Naravno za nas bi sve osim pobjede sutra bilo veliko razočarenje i katastraofa", rekao je u najavi meča Maid Jaganjac.

Iz Bratstva su pozvali sve navijače da dođu u što većem broju i podrže svoje ljubimce od 15 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi