Jagodić: Borac nisam mogao odbiti

Novi trener Borca

Jagodić: Borac nisam mogao odbiti

Vlado Jagodić, donedavni selektor mlade bh. reprezentacije, od danas je i zvanično novi trener banjalučkog Borca. 

Iako je imao namjeru trenersku karijeru nastaviti u inostranstvu, Jagodić je na kraju odlučio prihvatiti poziv Borca sa kojim je već jednom postao prvak Premijer lige BiH.

"Bio sam čekao inostrani angažman, ali ipak odlužilo se i bez mnogo razmišljanja prihvatio sam ponudu Borca. To je jedini klub iz RS-a koji ne mogu odbiti, tako da sam sretan zbog povratka", kazao je Jagodić za SportSport.ba, a potom dodao:

"Na raspolaganju imam mladu ekipu i želim da se do posljednjeg borimo u prvenstvu i Kupu. Neće biti lako, pogotovo u prvenstvu gdje gostujemo mnogo jakim protivnicima, ali treba biti optimističan. Pratim Borac već neko vrijeme i vidio sam da tu postoji kvalitet koji može pomrsiti račune mnogima", zaključio je Jagodić. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Borac nakon 18. odigranih kola zauzima petu poziciju u Premijer ligi BiH. 

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti