Jagodić: Hvala svima!

Novi izazov je mlada reprezentacija

Jagodić: Hvala svima!

D. Banović

Po završetku utakmice navijači Borca su skadniranjem ''Vlado ostani, Vlado ostani'' na najbolji način pokazali šta misle o potezu uprave novog prvaka, koja se odrekla trofejnog trenera.

Jagodić će već od danas početi novu priču u bh. fudbalu i to na kormilu mlade reprezentacije, vjerujemo uspješno kao na klupi Borca. Skandiranje navijača Jagodića je obradovalo.

"Naši navijači su znali da nagrade sve ono što smo radili tokom godine. Nažalost, odlazim iz Borca, iako ponavljam već po ko zna koji put, sebe sam vidio i naredne sezone na klupi ovog kluba. Hvala navijačima, igračima i svim ljudima iz kluba na saradnji i svima njima želim uspješnu novu sezonu", rekao je Jagodić.

Našu mladu selekciju već u srijedu očekuje start u kvalifikacijama za odlazak na EP i to u gostima kod San Marina.

"Bez obzira na ime protivnika ne očekuje nas lagan posao. Svaki početak je težak, a mi imamo vrlo malo vremena da se pripremimo za ovu utakmicu. Nisam želio ništa da eksperimentišem, već pozvao sam ono najbolje što ima Premijer liga. Dakle u San Marino idemo po pobjedu", dodao je sad već bivši trener Borca i vjerujemo uspješni selektor.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.