Bez pobjednika u Vrapčićima

Jagodić i Muharemović: "Nije loše, ali moglo je i bolje"

Velež i Borac odigrali su utakmicu bez pobjednika u Vrapčićima u drugom kolu Premijer lige BiH.

“Drago mi je da smo napokon postigli jedan gol u Vrapčićima i apsolutno sam zadovoljan bodom”, kazao je šef struke Borca Vlado Jagodić, dodavši:

“Svi se trebamo složiti i čestitati igračima jedne i druge ekipe na igri, želji i zalaganju. Velež i Borac bi odigrali još bolje da nije bilo ovako sparno. Poslije pobjede nad Željezničarom, ovoj mladoj ekipi bod puno znači. Već na poluvremenu sam rekao da nismo pravi u prvih 45 minuta”.

“Teško vrijeme je malo utjecalo na obje ekipe. Čestitam igračima. Što se nas tiče, pokušali smo da izvršimo pritisak, kontrolišemo utakmicu, što smo uspijevali većim dijelom utakmice. Nadam se da će moji igrači shvatiti da utakmica traje 90 minuta i da se neće opuštati, mogli smo imati šest, a imamo dva boda nakon dva kola. Ostaje žal, ali rezultat je realan”, kazao je trener Veleža Dželaludin Muharemović.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.