Jagodić i UO Slobode razgovarali sa juniorima i kadetima

Žele šansu dati mladim igračima

Jagodić i UO Slobode razgovarali sa juniorima i kadetima

Endin Čaušević

Na incijaticv Upravnog odbora FK Sloboda jučer je održan sastanak za pet igrača iz omladinskih kategorija tuzlanske ekipe.

Na ovom sastanku prisustvovao je i trener Slobode Vlado Jagodić koji je sam razgovarao sa juniorima i kadetima Muhamedom Muratovićem, Amarom Beganovićem, Dinom Hodžićem, Aldinom Ahmetovićem i Nerminom Hajdarevićem. Ovom sastanku prisustvovali su i roditelji mladih igrača, a predsjednik kluba Senad Mujkanović ih je upoznao sa planovima tuzlanske ekipe.

"Želimo ozbiljno da računamo na našu djecu, na igrače iz Slobodine škole fudbala. Cilj nam je da Sloboda bude respektabilan tim koje će se svake sezone boriti za sami vrh a dobar dio te ekipe moraju sačinjavati fudbaleri koji su ponikli na Tušnju. Dosta talentovanih igrača raznorazne agencije i menadžeri odveli su u neke druge klubove bez da su ikada dobili šansu da zaigraju za prvi tim Slobode mi to više nećemo dozvoljavati. Evo i ovdje među nama ima par momaka koji imaju već potpisane ugovore sa nekim agencijama to neće nikome dobro donijeti. Kompletan FK Sloboda sa svim svojim pogonima mora biti jedna velika i složna porodica i samo tako se može ići naprijed", rekao je Mujkanović.

Jagodić je tokom ovog razgovora rekao kako je on trener koji iza sebe želi ostaviti nešto izgrađeno, te priliku pružiti mladim igračima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ja sam trener koji uvijek želi iza sebe ostaviti nešto izgrađeno, uvijek sam posebnu pažnju davao mladim igračima ali to vi morate znati cijeniti i na kraju krajeva pametno iskoristiti. Želim vam poručiti da na vas najozbiljnije računamo a neke možda već i pozovemo na naredne pripreme", dodao je Jagodić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije