Jagodić: Imamo psihološku krizu

Borac i dalje bez pobjede u Banja Luci

Jagodić: Imamo psihološku krizu

D. Banović

Banjalučki Borac ponovo je na svom Gradskom stadionu razočarao navijače. Mostarski Velež je u subotu navečer odnio bod iz Banja Luke.

To znači za aktuelni osvajač Kupa Bosne i Hercegovine ove sezone još ne zna za pobjedu u Banja Luci, iako su odigrali dvije utakmice kući. U prvom je kolu pun plijen odnio Široki, a sada je Borcu bod otkinuo i Velež.

"Zaista sam mislio da smo uspijeli riješiti neke probleme, ali to nažalost nije slučaj. Imamo psihološku krizu u ekipi i to se jasno moglo vidjeti. Protiv Veleža smo pokazali dva lica. Prvo poluvrijeme smo odigrali dosta dobro, da bi u drugom potpuno pali. Nadam se da ćemo do narednog kola uspjeti otkloniti ove nedostatke u igri i vratiti se na pobjednički kolosijek", rekao je trener Borca Vlado Jagodić za SportSport.ba.

Na igračima Borca jasno se protiv Veleža mogla vidjeti slaba fizička pripremljenost, a banjalučki su fudbaleri fizički u drugom dijelu utakmice bili potpuno inferiorni Mostarcima. To je, svakako, posljedica slabo odrađenih priprema, koje je vodio sad već bivši trener Borca Zoran Marić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije