Jagodić: Ne plašim se izazova

Banjalučani se spremaju za gostovanje u Zvorniku

Jagodić: Ne plašim se izazova

O. Lekić

Novi šef stručnog štaba aktuelnog osvajača Kupa Bosne i Hercegovine banjalučkog Borca, Vlado Jagodić, jučer je vodio prvi trening na Gradskom stadionu, a nakon istog obratio se i novinarima.

U svom prvom odbraćanju "sedmoj sili" Jagodić je istakao da mu je prioritetni cilj vratiti atmosferu u svlačionicu.

"Bio sam jako sretan nakon poziva kojeg sam dobio od čelnih ljudi Borca jer smatram da mi je mjesto u klubu. Ne plašim se izazova i neću tražiti nikakav alibi. Igrače ne dijelim na stare i mlade, već na one koji rade i one koji ne rade. Svjestan sam da trenera drže rad i rezultat, te vjerujem da ćemo uspjeti u našim namjerama", rekao je Jagodić i dodao:

"Atmosfera u svlačionici nije dobra i moj prioritetni cilj je podignuti ekipu. Moramo poboljšati igru i vratiti gledaoce na tribine. Pred nama je gostovanje u Zvorniku i nastojat ćemo se što bolje spremiti za isto."

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.