Trener Slobode pohvalio mlade fudbalere

Jagodić: Nije mala stvar pobijediti Sarajevo 3:0

Trener Slobode Vlado Jagodić bio je i više nego zadovoljan izdanjem svoje ekipe koja je sa visokih 3:0 savladala Sarajevo na Tušnju.

"Prije svega čestitam svojim igračima. Vidjelo se i na utakmici u Bijeljini da dolazimo na svoje i da ovi mladi igrači pokazuju šta znaju. Ova pobjeda nije mala, ona je došla protiv Sarajeva koje je bilo u strašnoj seriji. Pobijediti Sarajevo sa 3:0 je velika stvar, a moji fudbaleri zaslužuju sve pohvale. Neću nikada zaboraviti navijače i ovom prilikom čestitam i njima", započeo je Jagodić, te nastavio: 

"Sarajevo nije izgradilo neke velike prilike, imalo je samo nekoliko pokušaja glavom. Najvažnije je da nismo stali nakon vodstva od 1:0, a igračima na poluvremenu sam rekao da utakmica tek sada počinje. Dali smo još dva gola i sa tri gola sam jako zadovoljan. Mladi igrači su pokazali veliku želju, a pokazali su se i oni stariji".

"Još jednom čestitam igračima, a čestitam i Janjošu. Unam da je teško kada se prekine niz, ali Sloboda je danas sasvim zasluženo savladala Sarajevo", zaključio je trener Slobode.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Sloboda je protiv Sarajeva slavila golovima Zeca, Tandira i Zilkića.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi