Press konferencija pred Olimpic

Jagodić: Nikoga neću podcijeniti, ali ni precijeniti

J. Duvnjaković

Sloboda će u 12. kolu Premijer lige BiH gostovati Olimpicu, a tim povodom je danas u prostorijama kluba održana press konferencija.

Prisutnim se obratio novi šef stručnog štaba Slobode Vlado Jagodić, koji je istakao da bi bilo odlično debitovati sa tri boda sa gostovanja.

"Uspio sam u ova dva dana 'zaživjeti' sa ekipom i mislim da sam ispunio svoj cilj na prva tri treninga koja sam vodio. Iz iskustva znam da nije dobro odmah sprovoditi sve svoje zamisli. Sloboda ima dobar igrački kadar i mislim da, pogotovo kada se vrate neki igrači, to neće izgledati loše. Olimpic je također tim koji ima svoje probleme, ja sam svjestan toga", rekao je Jagodić, te nastavio:

"Po meni, Sloboda je u prošlosti imala lošu realizaciju i to se mora popraviti. Moj cilj je da Sloboda nigdje ne ide s namjerom da ne izgubi, već s namjerom da pobijedi. Nikoga neću potcijeniti pa ni Olimpic, ali isto tako nikada nijednog protivnika nisam ni precjenjivao. Ne volim potcjenjivati ni svoju ekipu. Još uvijek nemamo pobjedu u gostima i nastojat ćemo da to ostvarimo na Otoci. Očekujem i podršku navijača" .

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč Olimpica i Slobode igra se u subotu s početkom u 14:30 sati.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi