Jagodić: Nismo iskoristili svoje šanse

U Borcu ipak nisu zabrinutii nakon poraza od Zvijezde

Jagodić: Nismo iskoristili svoje šanse

D. Banović

Fudbaleri Borca zaustavljeni su u Gradačcu. Zvijezda je ostvarila minimlanu i zasluženu pobjedu, ali ovaj neuspjeh nije nikog u taboru lidera zabrinuo.

Na Gradskom stadionu imaju jasnu računicu koja kaže da dvije domaće pobjede protiv Travnika i Leotara u Banjaluku donose titulu šampiona.

"Uvijek je teško kad izgubite utakmicu, ali ovaj put moramo čestitati domaćinu. Mi u otvaranju meča nismo iskoristili svoje šanse, domaćin jednu svoju priliku jeste i upisali su tri boda. Mi nismo bili kompletni, ali to ne opravdava moje igrače koji su morali da budu konkretniji", rekao je Jagodić za SportSport.ba.

Mnogi kažu da se igrači nisu ni zalagali mnogo jer želite da na Grbavicu otputujete sa četiri ili pet bodova prednosti, a onda bi se u posljednjem kolu 29. maja protiv Leotara nas spektakularan način proslavio prvi naslov.

"Proslave će biti nakon Leotara, ali bilo bi bolje da smo recimo juče pobjedili u Gradačcu i da smo sačuvali osam bodova prednosti. Ne znam ko može da pravi takve kalkulacije, jer u fudbalu morate da pitanje titule riješevate što je prije moguće. Mi smo sebe sad doveli u poziciju da jednostavno moramo pobjediti u nardnom kolu ekipu Travnika.Imali smo šanse, nismo ih iskoristili i na kraju smo zasluženo poraženi", dodao je trener Borca.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.