Jagodić: Očekujem pobjedu i jak Borac

Uoči duela sa Zvijezdom

Jagodić: Očekujem pobjedu i jak Borac

D. Banović

Nezadovoljan igrom i zalaganjem pojedinih igrača na zadnjim mečevima trener Borca Vlado Jagodić je napravio i prve rezove u ekipi. Tako će društvo bivšem kapitenu Oliveru Jandriću na posebnim treninzima praviti i Ljubiša Vukelja, koji se našao na udaru trenera Jagodića.

Meč protiv Zvjezde bi mogao da bude posljednji test i za Duška Sakana i Milana Muminovića. S druge strane u sastavu protiv Zvijezde danas neće biti ni napadača Duška Stajića koji je na Grbavici zaradio crveni karton pa je suspendovan tri utakmice.

"Ja stalno ponavljam da svaki igrač koji izađe u dresu Borca na teren mora da pruži svoj maksimum, a ako fudbaleri to urade onda ni rezultat ne može da izostane. Dakle, sve je jasno, protiv Zvijezde očekujem jedan jak i moćan Borac na terenu. Naravno, pobijedu ne dovodim u pitanje. Za nas je ovo jako bitna utakmica na putu ka jesenjem naslovu. Jednostavno moramo da upišemo tri boda", istakao je strateg banjalučkog sastava Vlado Jagodić.

Utakmica između Borca i Zvijezde igra se u subotu od 17,30 časova na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti