Jagodić otpisao Brajkovića

Nastavljena čistka u redovima Borca

Jagodić otpisao Brajkovića

Nakon nekadašnjeg kapitena Olivera Jandrića, novi šef stručnog štaba Borca Vlado Jagodić zahvalio se i nekadašnjem igraču Pule, Mati Brajkoviću, pa je i ovaj fudbaler slobodan u izboru nove sredine.

U ponedjeljak se očekuje da Jagodić saopšti imena još tri prekobrojna igrača.

"U ekipi će sigurno da ostane Nemanja Vidaković, koji ne trenira zbog povrede, ali koji ima kvalitet i veliko iskustvo. Imena ostalih igrača, koji će biti slobodni u izboru nove sredine ću da saopštim u ponedjeljak", rekao je Jagodić.

Mladi stručnjak je na današnjoj konferenciji za novinare najavio otvorenu igru u Zvorniku protiv Drine.

"Od igrača zahtjevam brzu i ofanzivnu igru. Borac će igrati napadački fudbal, kao što je to radio i prije godinu dana. U Zvorniku nas čeka teška utakmica, ali nas interesuje samom pobjeda", rekao je Jagodić koji nije želio da saopšti imena igrača koji će početi utakmicu.

Kapiten Vule Trivinović je takođe optimista i najavljuje dobru igru i osvajanje tri boda.

"Mi smo već napravili jedan kiks protiv Širokog Brijega i sad moramo da se vadimo u Zvorniku. Protiv Drine nema kalkulacija, već moramo pobjediti. Očekujem da ovaj meč bude naš ulazak u seriju pozitivnih rezultata", kaže nekadašnji igrač Sarajeva i Himkija, Vule Trivunović.

Utakmica se igra u subotu u 17,30 sati u Zvorniku, a sudiće je Semir Kaplan iz Stoca.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti