Jagodić: Pokušat ćemo pobijediti Želju na Grbavici
Foto: SportSport.ba

Optimizam u taboru Slobode

Jagodić: Pokušat ćemo pobijediti Želju na Grbavici

Nakon reprezentativne pauze Sloboda iz Tuzle prvenstvo nastavlja gostovanjem na Grbavici kod Željezničara, 

Tuzlaci u Sarajevo putuju ohrabreni pobjedom nad Sarajevom (3:0) u prošlom kolu, a činjenica da je Željezničar u nizu od sedam pobjeda bez primljenog gola daje dodatni imperativ izabranicima Vlade Jagodića na otvaranju Lige za prvaka. 

"Utakmice između Željezničara i Slobode su uvijek bile neizvjesne i istinski derbiji. Mi smo u prethodnom kolu napravili dobar rezultat protiv Sarajeva, dok je Željezničar u jednoj velikoj seriji. To daje još jedan dodatni imperativ mojim igračima da pokušaju protiv takvog protivnika naprave dobar rezultat", kazao je Jagodić za klupsku stranicu, te dodao:

"Sloboda neće ni sa jednim protivnikom igrati da ne izgubi. Idemo na Grbavicu pokušati pobijediti. Rezultat iz prethodnog gostovanja kod Željezničara nam daje za pravo da možemo razmišljati o pozitivnom rezultatu."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, meč između Željezničara i Slobode bit će odigran u subotu s početkom u 19:00 sati. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi