Jagodić: Poraz nije tregedija

Borac zaustavljen na Policama

Jagodić: Poraz nije tregedija

D. Banović

Porazom u Trebinju fudbaleri Borca završili su prvi dio sezone. Leotar je slavio rezultatom 2:1 i na taj način Trebinjci su prekinuli niz Borca od trinaest utakmica bez poraza.

Međutim, rezultat sa Polica u Borcu nisu tragično shvatili.

"Izgubili smo utakmicu i to nije tragedija. Iza nas je jedna uspješna serija i jesen u kojoj smo pokazali kvalitet. Imamo lijepu bodovnu zalihu uoči drugog dijela sezone. U Trebinju smo poveli iz opravdano dosuđenog penala, ali smo na kraju zahvaljujući našim greškama dozvolili domaćinu da stigne do pobjede. Neki igrači su izgleda na odmor otišli prije vremena", rekao je trener Borca Vlado Jagodić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.