Jagodić: Samo se bodovi pamte

Minimalan trujumf Banjalučana

Jagodić: Samo se bodovi pamte

D. Banović

U okviru 12. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine Borac je sinoć u Banja Luci svladao Zvijezdu, te se tako učvrstio na čelu premijerligaške karavane.

"Znali smo da će biti teška utakmica, a na terenu su se gosti iz Gradačca pokazali kao izuzetno neugodan protivnik. Postigli smo gol koji nam je obezbjedio minimalnu pobjedu, mada smo po stvorenim prilikama mogli upisati i ubjedljiviji trijumf. Bodovi se pišu a sve ostalo zaboravlja, sad idemo u Travnik po pobjedu za titulu jesenjeg šampiona", rekao je šef stručnog štaba Borca, Vlado Jagodić.

Osim pobjede fudbaleri Borca su upisali i osmu utakmicu u Premijer ligi bez primljenog gola. Mreža Borca miruje punih 724 minuta, a poslednji gol Borac je primio u četvrtom kolu protiv Slavije u Banjoj Luci u pobjedi od 4:1.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti