Jagodić: Samo tri boda dolaze u obzir

Kozara dočekuje Rudar

Jagodić: Samo tri boda dolaze u obzir

D. Banović

Dolaskom na klupu Kozare trener Vlado Jagodić vratio je igračima samopouzdanje, pa je ovaj tim u utakmicama protiv Leotara i Širokog Brijega pokazao dobru igru.

Takav trend žele da nastave i u subotu protiv Rudara.

"Mi smo sve podredili ovoj utakmici protiv Rudara koju jednostavno moramo da dobijemo. Ekipa je izgubila dosta bodova na domaćem terenu i sad moramo sve da učinimo kako bi to nadoknadili. Igrači odlično rade na posljednjim treninzima i to je jedan od najvažnijih preduslova za uspjeh. Siguran sam da će igrači ispuniti ono što se od njih očekuje i da ćemo upisati ove bodove", rekao je trener Vlado Jagodić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.