Ostavio je Slogu u ligi, nije poznato hoće li ostati na klupi?

Gdje će karijeru nastaviti Jagodić?

Ostavio je Slogu u ligi, nije poznato hoće li ostati na klupi?

Esmer Oštraković

Ekipa Sloge Meridian iz Doboja jučer je na svom stadionu ostvarila pobjedu protiv Borca, te su na taj način sačuvali premijerligaški status.

Iako je Borac imao prednost, Sloga je uspjela da napravi preokret, te su na kraju utakmice slavili pobjedu od 2:1 i ostanak u ligi.

Na kraju je Sloga Meridian završila na 9. mjestu na tabeli, a imali su isto bodova kao i 7. Tuzla City, 8. Igman, te 10. Posušje.

Ekipa Sloge Meridian od dolaska Vlade Jagodića na klupu ovog kluba igrala je jako dobro, a možda i ključne pobjede bile su one u Tuzli.

Naime, slavila je Sloga tada protiv Tuzla Cityja i Slobode, te se na kraju ispostavilo da su to bili veoma važni bodovi.

Ipak, još uvijek nije sigurno da li će i naredne sezone na klupi Sloge Meridian sjediti Vlado Jagodić.

Oglasi

"Stvarno to ne znam. Ugovor je do 31.05.2023 godine. Imali smo izuzetno korektnu saradnju i trebali bi ovih sledećih dan-dva da razgovaramo o produžetku. Danas je održan sastanak sa igračima, analiziran učinak a potom je bio zajednički ručak. Igrači su od danas na odmoru i bez dugova od strane kluba. Prozivka je zakazana za 19.06.2023 godine. To sve jasno pokazuje koliko ozbiljno se radi u FK Sloga. Perspektivno gledano, Sloga želi i "level" više", rekao je Jagodić.

Sve bi tako trebalo biti jasnije u narednih nekoliko dana, te ostaje da vidimo ko će u narednoj sezoni sjediti na klupi Sloge Meridian.

Jagodić je u svojoj karijeri vodio veliki broj klubova, a jednom je bio i prvak Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vodio je u svojoj karijeri u više navrata ekipu Borca iz Banjaluke, a radio je i u Laktašima, Ljubiću, Kozari, Čeliku, Slobodi, Jedinstvu, Zvijezdi i Radniku.

Također bio je i selektor mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Top Komentari

pjanke.sa
E cuj on ostavio Slogu u ligi hhahaahahaah joj cirkusa lige i novinarstva i placenih clanaka. Ovome ne bih dao kravu na ispasu da povede.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi