Jagodić: Tražit ću da se Marković i Brković udalje od kluba

Suspendovani igrači Čelika ne miruju

Jagodić: Tražit ću da se Marković i Brković udalje od kluba

Dino Kurbegović

Nakon što su prije par kola suspendovani zbog kršenje klupskog kodeksa, Zoran Brković i Vlado Marković nastavili su po starom.

Iako se obojica još vode kao igrači Čelika koji su suspendovani, te treniraju sa juniorima oni primaju platu od kluba i ponovo su ukaljali kako svoj, tako i ugled Čelika koji se spominje u negatuivnom kontekstu.

 

Prilikom jučerašnje akcije FUP-a pod nazivom "Svitanje", u Busovači u objektu "Penelopa" su zatečena i gore pomenuta dva fudbalera. Akcija je izvedena u ranim jutarnjim satima, a nogometaši koji su konzumirali alkohol ipak nisu privedeni.

 

Na današnjoj press konferenciji trener Čelika Vlado Jagodić je bio razočaran novim ispadom dvojice nogometaša

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Sinoć je u dnevniku Federalne televizije ukaljano ime nogometnog kluba Čelik zbog pomenute dvojice igrača koji su suspendovani. Ovim su pokazali koliki su nesportisti, te da nisu ništa naučili iz suspenzije za koju su lično odgovorni. Zahtjevao sam od rukovodstva kluba da Marković i Brković skinu dres Čelika, te da se udalje iz kluba kako ne bih ponovo sramotili ime i ugled kluba", kazao je Jagodić.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.